http://www.kmpg.dk
TÆTTERE PÅ...TOPPEN

Du har alle muligheder for at skabe dig en karriere på højt plan: som leder, generalist eller specialist, i Danmark eller i udlandet. – eller som en kombination af det hele, alt efter hvordan dine ønsker og dit liv udvikler sig. KPMG er med andre ord et perfekt sted at lære dig selv og dine ambitioner at kende. Med KPMG på cv’et er du godt rustet til fremtiden.

Toppen

Du kommer hurtigt til at sidde med dér, hvor de store beslutninger bliver taget i dansk erhvervsliv. Du er en vigtig rådgiver for store børsnoterede virksomheder, internationale koncerner, offentlige organisationer og mindre virksomheder. Derfor er dine løsninger selvfølgelig også i top. Og dine personlige egenskaber og kommunikationsevner sublime.

Udfordringer

Overlæggeren ligger ofte højt i KPMG. Verden forandrer sig konstant, og som regel ender din dag ofte et helt andet sted, end du havde planlagt: Dine kunder udfordrer dig, dine kolleger udfordrer dig, og det får dig til at nå resultater, du måske end ikke havde drømt om. Og ofte sammen med dygtige kolleger, som du lærer af – og som lærer af dig. Samtidig er der også plads til, at du kan indrette dit job efter dit liv – ikke alle er karrieremennesker, og nogle ønsker at geare op eller ned på forskellige tidspunkter.

Udviklingsmuligheder

Det er simpelthen ikke muligt at stå i stampe i KPMG. Uddannelse er ikke en mulighed – det er et krav. Vores interne uddannelsesprogram er omfattende og af meget høj kvalitet, og mulighederne for ekstern træning er gode. I takt med, at din karriere udvikler sig, får du også ny faglig og personlig læring, f.eks. som leder eller gennem udlandsophold.

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning