www.pensam.dk
VI FORVALTER 360.000 KUNDERS OPSPARING
Har du resultater som mål, og bruger du dine faglige kompetencer til at nå dem i samarbejde med dine kollegaer, så tror vi på, at du kan gøre forskellen for vores 360.000 kunder.

Det er PenSam’s mission at være en konkurrencedygtig finansiel koncern, der giver kunderne overskud. Vi ønsker at tilbyde vores kunder fleksible finansielle produkter inden for pension, forsikring og bank.

I PenSam får du et stærkt fagligt miljø og et bredt ansvarsområde indenfor dit fagområde, så du kan skabe resultater for PenSam og udvikle dig fagligt. Vi værdsætter det, den enkelte bidrager med, og belønner kreativitet og innovation. Derfor har vi fokus på kompetenceudvikling, mål og resultater.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og hjælpsomme kollegaer er nøgleord.

Plads til livet
Arbejde har en forskellig betydning for os hver især afhænger af, hvor man står i livet, personlige ambitioner og livet uden for arbejdet. I PenSam er det vigtigt at fremme både din personlige og professionelle udvikling. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, hvor du kan skabe din balance i mellem arbejde og privatliv.
 
som uopfordret ansøgning