www.roskildekommune.dk
KILDEN TIL ET MENINGSFULD JOB

Roskilde kommune er med sine 80.000 indbyggere og ca. 7500 medarbejdere Region Sjællands største kommune. Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på at være attraktiv for alle vores medarbejdere. Medarbejderne er Roskilde Kommunes vigtigste ressource, og det er derfor afgørende, at de trives godt på deres arbejdsplads. Derfor arbejder vi for at skabe et godt socialt miljø, sikre et godt arbejdsmiljø og vi fokuserer på videreuddannelse og alsidige arbejdsopgaver.

Det betyder, at vi hele tiden arbejder på at være en arbejdsplads, der følger med udviklingen og som har de bedste, mest motiverede og udviklingsorienterede medarbejdere ansat.

Det er vigtigt for os, at alle nye medarbejdere og ledere i Roskilde Kommune får en god start på deres ansættelse. Derfor bliver alle nye medarbejdere tilbudt et introduktionsforløb, hvor der introduceres til arbejdspladsen, Forvaltningen/ arbejdsområdet og til kommunen som helhed

For alle nye ledere bliver der gennemført et introduktionsforløb 2-3 gange årligt. Vi gennemfører jævnligt trivselsundersøgelser for kommunens ansatte. Seneste undersøgelse viste, at 92% af vores medarbejdere mener deres arbejde er meningsfuldt. Det er vi naturligvis stolte over.

Vi tror på at et meningsfuldt job er vigtigt for netop de dygtige og engagerede medarbejdere vi har brug for.

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning