www.accura.dk
EN UNG OG MODERNE VIRKSOMHEDSKULTUR

ACCURA er en ung virksomhed og vores kernekompetence er virksomhedsoverdragelser, som halvdelen af vores jurister arbejder med.

Siden starten i 1999 er vi blevet markedsledende inden for virksomhedsoverdragelser og fast ejendom, og vi har særdeles stærke kompetencer inden for bl.a. bank & finans, arbejds- og ansættelsesret, konkurrence- og udbudsret, rekonstruktion & insolvens, immaterialret og skat.

Mange af vores opgaver involverer flere afdelinger i huset og foregår på tværs af landegrænser - derfor arbejder vi teamorienteret og meget på engelsk. Sammenholdet i ACCURA er unikt, og uanset funktion får man et stort ansvar med mange faglige udfordringer tidligt i forløbet.

Fællesskab og forkælelse
Det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen. Vi afholder mange sociale aktiviteter, og vi har valgt at det høje serviceniveau, som vi yder vores kunder, også skal gælde for vores medarbejdere.

Derfor strækker vi os langt for at skabe attraktive rammer, og vi mener selv at vi har Danmarks smukkest indrettede advokatkontor, hvor man føler sig velkommen, inspireret, udfordret, påskønnet og ikke mindst hjemme.

Vores lækre personalerestaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad, vores loungeområder indbyder til hygge og fællesskab, og så er vi berømte for vores lækre fredagsbar, som er indrettet i bedste New Yorker-stil.

Hvis du vil være en del af Danmarks bedste advokatarbejdsplads, så tøv ikke med at sende os din profil - vi glæder os til at lære dig at kende.

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning