www.nykredit.dk
EN ARBEJDSPLADS I BEVÆGELSE
En vigtig brik
Et samfund i forandring har brug for stærke finansielle virksomheder til at understøtte forandringerne og sikre finansielle løsninger, som er holdbare på kort og lang sigt. Nykredits idegrundlag bygger på ønsket om, at opretholde finansiel bæredygtighed og være den finansielle sektors mest innovative arbejdsplads. Og her er hver enkelt medarbejder en vigtig brik i det store spil. Vi betragter mangfoldighed - respekten og tolerancen for forskellighed - som en vigtig holdningsmæssig forudsætning for nytænkning. Vi understøtter, at du som medarbejder kan udvikle dit fulde potentiale i balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Udbyg din faglighed
Som medarbejder hos Nykredit bliver du en del af en stor koncern med et fagligt stærkt miljø. Vi har mange specialistfunktioner, og der er derfor rig mulighed for sparring med kolleger i hverdagen. Samtidig lægger vi vægt på at udvikle vores medarbejdere personligt og fagligt blandt andet gennem løbende videreuddannelse. Hvis du søger en fremtid, hvor din udvikling er på dagsordenen, så er Nykredit en arbejdsplads for dig.

Læg puslespillet på en ny måde
Vi siger Tænk nyt. Det kræver en åben kultur og medarbejdere, der tør tage et ansvar, og som tror på, at samarbejde og udvikling skaber de bedste betingelser for alle. Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor du er med til selv at forme din karriere og har indflydelse i hverdagen. Hos Nykredit får du mulighed for at sammensætte brikkerne på en anderledes måde.

 
ALDERSFORDELING
som uopfordret ansøgning