www.guava.dk
FULL SERVICE MARKETING 2.0

En gang var reklamekampagner et spørgsmål om nogle avisannoncer, et par reklameskilte og i bedste fald en film. I dag er kunderne i højere grad på nettet, mobilen og andre digitale medier, der skaber mulighed for en mere individualiseret dialog. Kunsten er at bygge bro mellem de traditionelle og de nye medier. At få dem til at spille sammen med størst mulig effekt.

Mange kompetencer – ét bureau
Guava er født ud af den digitale verden og arbejder med internettet som strategisk omdrejningspunkt. Og efter at have tilført organisationen hele rækken af spidskompetencer har vi i dag en holistisk tilgang til præcis og effektiv marketing. Vi realiserer vækstmål fra indsigt og strategi, over branding og konceptudvikling til kampagneeksekvering og effektmåling.

Vores medarbejdere er en broget skare af entusiastiske generalister og eksperter inden for fire overordnede kerneområder:

I Insights & Strategy tager vi afsæt i kundeindsigt og skaber fundamentet for stærke markedspositioner og de handlinger, der realiserer dem mest effektivt.

I Branding & Advertising udvikler vi koncepter og kampagner, der bygger stærke mærker, men samtidig engagerer og skaber respons her og nu - på tværs af mediekanaler.

Med uovertruffen ekspertise inden for nye medier, som fx AdWords, SEO/SEM, affiliate-, e-mail-, banner-, mobil- og viralmarketing optimerer vi medier og kanaler i Search & Media.

I Performance gør vi kommunikationen effektiv og målbar med et klart call-to-action og løbende justering af alle indsatser i forhold til ROI og KPI.

Læs meget mere om os på www.guava.dk

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning