www.q8.dk
Vækst, resultater og udvikling gennem omtanke for medarbejdere, kunder og omgivelser

Som et af de yngste og største selskaber på markedet, har vi siden vi startede i Danmark for 25 års siden været med til at påvirke udviklingen og har været først på en række områder, f.eks. Blyfri benzin, Qviktanken, Sprinklertanken og e-løsninger.

Q8s hovedforretningsområde består af salg og distribution af olieprodukter og tilhørende services. Vi leverer enten direkte til kunderne eller via vores landsdækkende net af servicestationer og dieselanlæg. Vi har 182 bemandede Q8-servicestationer, hvor vi også sælger dagligvarer, biltilbehør og bilvask. Og vi driver 54 ubemandede F24 automatanlæg.

Gennem de seneste år har vi haft fokus på at fastholde og udbygge positionen som en attraktiv arbejdsplads, udviklingen af nye servicekoncepter og konverteringen til moderne convenience-butikker under brandet ”Qvik To Go”.

Fremtidens fokus vil primært ligge på fortsat udvikling af butikkerne, vores automatkoncept F24, udvikling af koncepter for transportbranchen og e-løsninger. En udvikling vi ser frem til, og hvor medarbejderne vil spille en afgørende rolle; især vores forretningschefer på servicestationerne.

Navn og logo
Navnet Q8 kommer fra den engelske udtale af Kuwait (kju-æit). Logoet symboliserer naturkræfter, uafhængighed og bevægelse. Sejlene i logoet er inspireret af det kuwaitiske handelsskib – dhow’en – der var med til at gøre Kuwait til handelsnation. Farverne er hentet fra sandet, vandet, solen og himlen.

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning