http://www.platon.dk
PUTTING THE "I" BACK IN IT

Platon blev stiftet i Danmark i 1999 af en lille gruppe konsulenter med stor tro på markedets stigende behov for Data Warehouse-løsninger. Platon voksede eksponentielt med gode resultater fra dag ét til at blive markedsleder i Norden inden for Information Management, og alt dette mens man har bibeholdt de strategiske grundsten, som dannede grundlaget for succesen:

Uafhængighed
Siden dag ét har Platon været 100% leverandør uafhængig og har gjort en dyd ud af at forblive dette. Platon mener ikke, at man kan være objektiv uden også at være uafhængig, og vi er altid objektive i vores kunders interesse.

Fokus – på Information Management
Fokus startede med at være på Data Warehouse og udviklede sig naturligt til Business Intelligence og derefter til Information Management.

Ansættelse af de bedste fagfolk i branchen
Platon mener, at hver person fra dag ét skal tilføre væsentlig værdi til kunderne for at differentiere Platon fra konkurrenterne. Vores konsulenter repræsenterer et væld af viden og mange års praktisk erfaring inden for alle forretningsområder, både på konsulentsiden og på kundesiden.

Dedikeret til vidensdeling
Platon tror på folk, som gerne vil lære og vidensdele for at sikre, at den samlede viden i selskabet overstiger viden af summen af personer i selskabet. Denne filosofi har resulteret i udviklingen af Platon Insight® – vores videnramme for Information Management.

Selskabet er 100% ejet af medarbejderne, hvilket resulterer i et stærkt fokus på opbygning af den rette forretning gennem strategiske initiativer i modsætning til blot at fokusere på selskabets økonomiske præstation.

 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
som uopfordret ansøgning