www.mth.dk
VI VED HVORDAN... DU UDVIKLER DIG BEDST
MT Højgaard er Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomhed. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores byggemetoder og processer til gavn for vores kunder og de mange mennesker, der færdes i, over, på og under de bygningsværker, vi bygger. Samtidig kan vi løse enhver bygge- og anlægsopgave. Det er derfor, at vi siger: Vi ved hvordan.

Hos MT Højgaard bliver du en del af en virksomhed, som hver dag igangsætter nye bygge- og anlægsprojekter i Danmark og i udlandet. Vi arbejder projektorienteret og deler viden med vores kolleger og øvrige samarbejdspartnere. Derfor har du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt som medarbejder i MT Højgaard.

Vi ønsker at tiltrække og fastholde de bedste hænder og hoveder – og søger altid efter dygtige medarbejdere. Vi søger blandt andre medarbejdere til vores rådgivningsenhed og medarbejdere, der har mod på spændende udfordringer i udlandet - fra fundamenter til vindmølleparker ved Englands kyst til kystsikring på Maldiverne og drikkevandsforsyning på Sri Lanka.

På vores website kan du læse mere om vores kompetencer og projekter og se om vi har et job, der matcher din profil.
 
ALDERSFORDELING
KØNSFORDELING
KOMPETENCER
som uopfordret ansøgning