www.dhl.dk
Do you want to move the world?

Så bliv en del af verdens nummer ét indenfor transport og logistik. Vær med til at tilbyde vores kunder flere serviceydelser og flere muligheder:

DHL er den globale markedsleder i international ekspres, luftfragt, samt transportforsendelser over land. Vi er også nr. 1 i verden indenfor søfragt og kontrakt logistik. DHL tilbyder sine kunder en lang række innovative og kundetilpassede løsninger - fra ekspresforsendelse af dokumenter til supply chain styring.

Vi transporterer forsendelser hurtigt, præcist og sikkert over hele verden. Basis for dette er vores omfattende netværk, der kombinerer luft- og landtransport for at give vores kunder den optimale leveringsservice. På den ene side giver det os en verdensomspændende rækkevidde. På den anden side en stærk lokal tilstedeværelse og en unik forståelse af de lokale markeder og en god forståelse af vores kunder.

På logistikområdet skaber globaliseringen stadig mere komplekse supply chains. Igen, er DHL's kombination af global rækkevidde og lokal kendskab nøglen til vores store konkurrencedygtighed. Vi tilbyder også et bred palette af standardiserede serviceydelser samt skræddersyede brancheløsninger. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan levere den høje standard, som vores kunder kræver.

DHL's internationale netværk forbinder mere end 220 lande og territorier over hele verden. Ca. 285.000 medarbejdere er engagerede i at yde en effektiv og pålidelig service, der overstiger vores kunders forventninger på 120.000 destinationer fordelt på alle kontinenter.

 
som uopfordret ansøgning